Henk Dissel

Henk Dissel

In 2008 liet Henk Dissel  zichzelf aan Nederland zien in de TROS Sterren.nl Academy. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus bracht Henk verschillende singles uit. De bekendheid van Henk groeide al snel omdat zijn singles de nodige steun bij regionale Radio en TV-zenders kregen. Hierdoor werd Henk ook steeds vaker gevraagd om in het land op te treden.

Zo mocht Henk optreden tijdens het Tros Muziekfeest op het plein, Oosterhout LIVE, de Tilburgse Kermis en Dutch Valley. Als klap op de vuurpijl stond Henk in 2012 drie avonden in een bomvolle Amsterdam ArenA tijdens de pauzeshow van de concertreeks van Toppers in Concert. Maar dat is nog niet alles. Onlangs verkocht Henk Dissel de Heineken Music Hall uit! Reden genoeg dus om Henk te boeken voor de eerste editie van Live in de Wei! NL.

Henk's eerste singel uit 2014 is genaamd ‘Alle Hoeken’. Een up-tempo nummer zoals we van Henk gewend zijn. Bij dit nummer is een passende clip gemaakt geproduceerd door FFWD. Het nummer is geschreven door Willem Gunneman en geproduceerd door Bas van den Heuvel. Van het nummer is ook een remix uitgekomen speciaal voor alle DJ’s in het land.

De laatste single van Henk is genaamd: 'Vlinderslag'. Deze track was bij verschillende radiozenders schijf van de week en is in verscheidende playlists opgenomen.

In september 2014 ontving Henk uit handen van Antje Monteiro de BumaNL Award voor Grootste Talent. Het afgelopen jaar stonden de singles 'Jij en Ik' en 'Stap voor Stap' hoog in de hitlijsten. De videoclip van ' Stap voor Stap' is inmiddels al meer dan 1,896,520 views keer bekeken.

Henk Dissel - Stap voor stap

(bronnen: henkdissel.nl en wikipedia.nl)

Henk Dissel

Online tickets bestellen

Tickets voor Live in de Wei! NL op vrijdagavond 9 juni 2017 zijn direct online te bestellen.

In winkelmand

Met optredens van:
Henk Dissel, Roy Donders, Sieneke, Ferry de Lits en Feest DJ Angelo.

 

liveindewei.nl © 2017 Stichting Dorpszeskamp Mierlo | disclaimer