veelgestelde vragen


VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan gerust een mail of bericht via Instagram of Facebook

Om 19.30 uur start het programma en gaat de poort open. We sluiten om 01.00 uur. Dit geldt zowel voor vrijdag als zaterdag.

Overal gezocht maar niets gevonden? Geen nood! Via onze ticket provider Ticketview kun je jouw tickets opnieuw laten mailen! Hiervoor heb je het gebruikte e-mailadres en het bestelnummer nodig. Het bestelnummer vind je op je bankafschrift. Kom je er echt niet uit? Mail naar tickets[at]liveindewei.nl.

Ai, dat is vervelend! Wellicht kun je met jouw tickets vrienden of bekenden blij maken. Of bied je tickets aan op Ticketswap.

Wees eens lief en kijk zelf even in onze ticket shop. Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan op de site van Ticketswap.

Die kans zit erin. Maar wil je zeker zijn van een kaartje, bestel ze dan nu. Voor zaterdag zijn momenteel nog tickets verkrijgbaar. Vrijdag is uitverkocht. Houd er rekening mee dat ook zaterdag uitverkocht kan raken in de tussentijd!

Nee hoor. Je was er gewoon vroeg bij. Op de eerste tickets staat nog 20.00 uur. Omdat onze programmeurs zo enthousiast waren hebben we zo'n dik programma dat we een half uur eerder open moesten. Je kunt dus vanaf 19.30 uur al meteen helemaal los!

Zeker! Er is een (onbewaakte) fietsenstalling aanwezig. Parkeren van auto's uitsluitend op aanwijzing van onze verkeersregelaars. Er is voldoende parkeergelegenheid op ons parkeerveld. Kom je uit de buurt? dan adviseren we je om de fiets te pakken om eventuele verkeershinder tot een minimum te beperken. Parkeren van fiets en auto is altijd op eigen risico.

Als je een klein stukje lopen niet erg vindt dan kan dat zeker. Neem lijn 24 en stap uit bij bushalte Santheuvel, Mierlo. Dit kan zowel vanuit de richting van Eindhoven als Helmond. Daarna moet je nog zo'n 500 meter lopen voordat je onze entree aan de Kasteelweg in Mierlo bereikt.

Jazeker! Je kunt nu al online reserveren. Dan ben je verzekerd van een locker op het festivalterrein. Uiteraard kun je ook ter plekke nog een lege locker bemachtigen, mits die er tegen die tijd nog zijn. Super handig voor je jas en waardevolle spullen. Zo ligt alles veilig opgeborgen terwijl jij helemaal uit je plaat gaat.

Je hebt altijd een geldig ticket nodig. Ook als zeskamp deelnemer. Jouw teamcaptain heeft 10 tickets met korting gekregen. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar jouw  teamcaptain.

Als je gewone sigaretten bedoelt, ja dat mag. Maar uitsluitend buiten! Niet in de tent en ook niet onder een shelter. Dus wil je roken, kijk dan even omhoog. Zie je een zonnetje, wolken of sterrenhemel? Dan zit je goed. Zie je een tentzeil? Loop dan even naar buiten. Zie je totaal wat anders? Dan is er iets mis.

Op ons festival terrein gelden de zelfde wetten als in heel Nederland. Dit betekent dat soft- en harddrugs verboden zijn. Je kunt daarop bij binnenkomst van het festivalterrein gefouilleerd worden. Als we iets aantreffen wat niet door de beugel kan, zullen we je de toegang ontzeggen of overdragen aan de plaatselijke politie.

Ja. We vinden het fijn als je pint. Cash mag uiteraard ook.

Natuurlijk! We hebben een breed assortiment van vette hap tot tamelijk gezond.

Wij gebruiken dit jaar nieuwe consumptiemunten. De oude gele zeskamp munten zijn niet meer geldig als consumptiemunt. Zowel eten als drinken betaal je met munten.

Ja. Er is een miva-toilet. Verder proberen wij het festivalterrein zo toegankelijk mogelijk te maken. Het blijft natuurlijk een weiland. Lukt iets niet? Vraag gerust een medewerker om hulp!

liveindewei.nl © 2017 Stichting Dorpszeskamp Mierlo | disclaimer