veelgestelde vragen


VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan gerust een mail of bericht via Instagram of Facebook

Om 20.00 uur start het programma en gaat de poort open. Dit geldt zowel voor vrijdag als zaterdag.

Overal gezocht maar niets gevonden? Geen nood! Via onze ticket provider Ticketview kun je jouw tickets opnieuw laten mailen! Hiervoor heb je het gebruikte e-mailadres en het bestelnummer nodig. Het bestelnummer vind je op je bankafschrift. Kom je er echt niet uit? Mail naar tickets[at]liveindewei.nl.

Ai, dat is vervelend! Wellicht kun je met jouw tickets vrienden of bekenden blij maken. Of bied je tickets aan op Ticketswap.

Wees eens lief en kijk zelf even in onze ticket shop. Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan op de site van Ticketswap.

Die kans zit erin. Maar wil je zeker zijn van een kaartje, bestel ze dan nu. Voor zaterdag zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. Vrijdag is uitverkocht.

Nee. Die mail is van 1 mei 2021. Daarna hebben we een jaar lang retouren geaccepteerd. Op dit moment nemen wij geen tickets meer terug. Wil je van jouw ticket af? Maak er dan vrienden blij mee of verkoop ze via Ticketswap.

Nee hoor. Je kunt met tickets voorzien van de oude datum (25 en 26 juni 2021) gewoon naar binnen. Na de bekendmaking van de nieuwe datum (op 1 mei 2021) hebben wij iedereen die al tickets had gekocht een mail gestuurd met in de bijlage tickets met de nieuwe datum. Dit zijn exact de zelfde tickets met enkel de aangepaste datum. Het ticketnummer is gelijk en kan ook maar één keer gebruikt worden.

Om verwarring te voorkomen adviseren wij om de tickets met datum 8 en 9 juli 2022 te gebruiken. Maar in principe maakt het niet uit. Het enige verschil is de datum. Het ticketnummer is gelijk. Let wel even op als je een bestelling voor meerdere personen hebt gedaan en deze tickets hebt verdeeld. Elk ticketnummer kan maar één keer gescanned worden.

Zeker! Er is een (onbewaakte) fietsenstalling aanwezig. Parkeren van auto's uitsluitend op aanwijzing van onze verkeersregelaars. Er is voldoende parkeergelegenheid op ons parkeerveld. Parkeren van fiets en auto is altijd op eigen risico.

Als je een klein stukje lopen niet erg vindt dan kan dat zeker. Neem lijn 24 en stap uit bij bushalte Santheuvel, Mierlo. Dit kan zowel vanuit de richting van Eindhoven als Helmond. Daarna moet je nog zo'n 500 meter lopen voordat je onze entree aan de Kasteelweg in Mierlo bereikt.

Je hebt altijd een geldig ticket nodig. Ook als zeskamp deelnemer. Jouw teamcaptain heeft 10 tickets gekregen. Heb jij via jouw teamcaptain (nog) geen ticket gekregen? Vraag hem of haar dan even wat er loos is.

Voor zowel vrijdag als zaterdag geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Voor zeskampdeelnemers maken wij een uitzondering op zaterdag. Zeskamp deelnemers onder 18 met een geldig deelnemers ticket krijgen een apart polsbandje en zijn verplicht deze de gehele avond te dragen. Het nuttigen van alcohol onder 18 is verboden. Maar dat wisten jullie natuurlijk al.

Als je gewone sigaretten bedoelt, ja dat mag. Maar uitsluitend buiten! Niet in de tent en ook niet onder een shelter. Dus wil je roken, kijk dan even omhoog. Zie je een zonnetje, wolken of sterrenhemel? Dan zit je goed. Zie je een tentzeil? Loop dan even naar buiten. Zie je totaal wat anders? Dan is er iets mis.

Op ons festival terrein gelden de zelfde wetten als in heel Nederland. Dit betekent dat soft- en harddrugs verboden zijn. Je kunt daarop bij binnenkomst van het festivalterrein gefouilleerd worden. Als we iets aantreffen wat niet door de beugel kan, zullen we je de toegang ontzeggen of overdragen aan de plaatselijke politie.

Ja. We vinden het fijn als je pint. Cash mag uiteraard ook.

Natuurlijk! We hebben een breed assortiment van vette hap tot tamelijk gezond.

Wij gebruiken dit jaar nieuwe consumptiemunten. De oude gele zeskamp munten zijn op vrijdag en zaterdag niet geldig! Op zondag kun je de gele munten nog wel gebruiken. Zowel eten als drinken betaal je met munten.

Ja. Er is een miva-toilet. Verder proberen wij het festivalterrein zo toegankelijk mogelijk te maken. Het blijft natuurlijk een weiland. Lukt iets niet? Vraag gerust een medewerker om hulp!

liveindewei.nl © 2017 Stichting Dorpszeskamp Mierlo | disclaimer