Ferry de Lits

Ferry de Lits

Ferry’s muziekcarrière begon achter de bar van zijn stamkroeg. Mede dankzij de steun van zijn stamkroeg bracht Ferry in 2004 zijn eerste single Kijk In Mijn Hart uit. Hierna ging het snel en ontstond de samenwerking met producer en tekstschrijver Jheron van der Heijden.

Ferry bestormt de hitlisten met platen als Zacht Tikt De Regen, Joana en Ademloos Door De Nacht.... Samen met zijn goede vriend Django Wagner maakte hij de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met. Het eerste nummer verschijnt als single en Ferry verzorgt een gastoptreden bij Django Wagner's eerste live concert in 2014.

Het debuutalbum Ritme Van De Nacht is alom goed ontvangen. Zijn nieuwe album het daarop weer een keur aan nieuwe liedjes waaronder zijn jongste single Waar Ga Je Heen scoort eveneens hoge ogen.

Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud. Reden genoeg dus om  Ferry de Lits uit te nodigen voor de eerste editie van Live in de Wei! NL.

 

Ferry de Lits

Online tickets bestellen

Tickets voor Live in de Wei! NL op vrijdagavond 9 juni 2017 zijn direct online te bestellen.

In winkelmand

Met optredens van:
Henk Dissel, Roy Donders, Sieneke, Ferry de Lits en Feest DJ Angelo.

 

liveindewei.nl © 2017 Stichting Dorpszeskamp Mierlo | disclaimer