home

8 & 9 JULI 2022
MIERLO

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Rene Le Blanc

Abba Fever

Effe Serieus

Vieze Jack

Jody Bernal

Buren van de Brandweer

LIVE IN DE WEI & ZESKAMP VERPLAATST

01-05-2021 | Beste bezoekers en deelnemers,

Met pijn in ons hart hebben wij moeten besluiten om de Dorpszeskamp en Live in de Wei te verplaatsen naar 8, 9 en 10 juli 2022. We hebben er alles aan gedaan om dit jaar een groots en welverdiend feest voor jullie te bouwen. Organisatorisch zijn wij er dan ook helemaal klaar voor, maar de beperkende maatregelen gooien helaas alsnog roet in het eten. 

Wat gebeurt er nu? 
Tickets en inschrijvingen blijven geldig. Wil je toch je geld terug? Dat kan uiteraard. Teruggekomen tickets gaan weer in de verkoop. De line-up van 90's Live in de Wei en Foud is Goud blijft ongewijzigd! Heb je een ticket gekocht, dan ontvang je spoedig een mail van ons met meer informatie. Wil je tickets kopen voor de nieuwe data? Check hier de beschikbaarheid

Wij vinden het als organisatie heel erg jammer dat we deze moeilijke beslissing hebben moeten nemen. Wij willen jullie bedanken voor jullie enthousiasme en alle inschrijvingen, maar ook voor jullie begrip in deze uitzonderlijke tijd.

Houd nog even vol, Nederland gaat (langzaam) weer van het slot, en tot volgend jaar!

BUITENKANS

05-04-2022 | 100 EXTRA TICKETS! We hebben nog eens goed gerekend en kwamen tot de conclusie dat we 100 extra kaarten in de voorverkoop kunnen doen voor 90's Live in de Wei. Wees er snel bij want op is op!

RENÉ LE BLANC

09-03-2021 | Yes! Niemand minder dan de enige echte Engelbert Humperdinck van het zuiden komt naar Mierlo. René le Blanc maakt de line-up van FOUD = GOUD weer compleet!

DEF RHYMZ

26-02-2021 | Ai.. Def Rhymz kan om gezondheidsredenen niet komen schudden. Binnenkort maken we bekend wie zijn prestigieuze plek in onze foute line-up zal innemen. Stay tuned!

START REGULIERE VERKOOP

08-06-2020 | De reguliere verkoop van de laatste tickets voor Live in de Wei 2021 start zaterdag 13 juni aanstaande om 10 uur. 

PRE SALE UPDATE!

06-06-2020 | De voorinschrijving voor de pre-sale is gesloten. Heb jij je ingeschreven, dan heb je op zaterdag 6 juni rond 10 uur een mail ontvangen om jouw tickets te verzilveren. Dit kan het gehele weekend.

Niet deelgenomen aan de pre-sale? 
Geen nood! Overgebleven tickets gaan, mits voorradig, later in reguliere verkoop. 

Here we go again!

16-02-2020 | De voorbereidingen voor een nieuwe editie van Live in de Wei zijn gestart. Binnenkort meer info via deze site en onze social media kanalen.

liveindewei.nl © 2017 Stichting Dorpszeskamp Mierlo | disclaimer