Info & contact


INFO & CONTACT

Locatie en route

   Contact

   Voor vragen of opmerkingen over Live in de Wei! kunt je via onderstaand formulier contact met ons opnemen. [caldera_form id="CF58e567262cd4c"]

   Postadres

   Stichting Dorpszeskamp Mierlo
   Tarwe 20
   5731 LE  Mierlo

   KvK-nummer: 17101080

   Praktische informatie

   Live in de Wei! is het jongste muziekevenement van Mierlo! Dit jaar openen we voor de tweede keer onze festivalweide. Dat doen we op 28 juni 2019 op een nieuwe locatie aan de Kasteelweg in Mierlo. 

   Live in de Wei! is een initiatief van van Stichting Dorpszeskamp Mierlo en wordt in samenwerking met Stichting Dorpszeskamp Mierlo georganiseerd. Neem bij vragen over Live in de Wei! via onderstaand formulier contact met ons op.

    Aanvang

   Live in de Wei start om 19.30 uur. 

   Route

   Plan hier je route naar Live in de Wei.

   Tickets 

   Alleen tickets die zijn aangeschaft via liveindewei.nl / Ticketview.nl, de officiële voorverkoopadressen of dagkassa zijn geldig. Tickets worden op echtheid gecontroleerd. Doorverkopen van tickets aan derden is verboden. Eenmaal verstrekte tickets worden niet teruggenomen. Op de tickets zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

   Ticket kwijt? 

   Je kunt jouw bestelling opnieuw laten mailen door jouw e-mailadres en het bestelnummer in te voeren op deze pagina
   Het bestelnummer kun je terugvinden op jouw bankafschrift.

   Geen tickets ontvangen?

   Controleer eerst jouw spam-folder. Het kan gebeuren dat jouw tickets hierin terecht zijn gekomen. Is dit niet het geval? Stuur dan een mail via bovenstaand formulier. Om jouw bestelling te controleren hebben wij het bestelnummer, e-mailadres en je volledige naam nodig. 

   Drankmunten

   Drankjes worden uitsluitend verstrekt via drankmunten. Deze munten zijn aan de kassa verkrijgbaar.  Het is mogelijk om met PIN te betalen. Drankmunten zijn het gehele weekend geldig. Te veel munten gekocht? Geen probleem! Gekochte drankmunten zijn tegen contant geld terug te wisselen tot uiterlijk 30 minuten voor de aangegeven sluitingstijd van de kassa. Vraag voor de exacte sluitingstijd bij de kassa.

   Parkeren en fietsenstalling

   Direct aan het evenemententerrein is een parkeerveld ingericht. Voertuigen mogen uitsluitend op dit parkeerveld parkeren. Volg ten aller tijden de instructies van de parkeerwachters en organisatie op. Geparkeerde voertuigen dienen het terrein uiterlijk zondag 30 juni om 23:00 uur te hebben verlaten. Er is een onbewaakte fietsenstalling aanwezig. Fietsen mogen uitsluitend in deze fietsenstalling worden geplaatst. Verkeerd geplaatste fietsen kunnen worden verwijderd. Parkeren en het stallen van fietsen is geheel op eigen risico.

   Eten en drinken

   Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen op het evenemententerrein. Dit kan worden ingenomen en wordt na het evenement niet terug gegeven. Personen welke zich kunnen legitimeren als 18 jaar of ouder krijgen bij de entree een polsbandje. Met dit bandje kunnen ze alcoholische drankjes bestellen. Bezoekers die niet onmiskenbaar ouder dan 18 jaar zijn en zich ook niet als zodanig kunnen legitimeren krijgen geen polsbandje. Zonder polsbandje is het verboden om alcoholische drankjes te nuttigen. Personen onder 18 jaar waarvan wordt geconstateerd dat zij alcohol drinken worden van het festivalterrein verwijderd. Het is verboden om alcoholische drankjes door te geven aan personen onder 18 jaar. Personen waarvan wordt geconstateerd dat zij alcohol doorgeven aan personen onder 18 worden van het festivalterrein verwijderd. Een eventuele boete omtrent drankgebruik kan worden verhaald op de overtreder. Let op: op vrijdag 28 juni 2019 is de toegang uitsluitend voor personen van 18 jaar en ouder. 

   Overnachten

   Het  is niet toegestaan om op het evenemententerrein of het parkeerveld te overnachten. Wil je graag blijven slapen? Maak dan gebruik van de camping!

    

   liveindewei.nl © 2017 Stichting Dorpszeskamp Mierlo | disclaimer