Info & contact

Locatie en route

   Contact

   Voor vragen of opmerkingen over Live in de Wei! kunt je via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

   Postadres

   Stichting Dorpszeskamp Mierlo
   Tarwe 20
   5731 LE  Mierlo

   KvK-nummer: 17101080

   Praktische informatie

   Live in de Wei! is het jongste muziekevenement van Mierlo! Dit jaar openen we voor het eerst onze weide. Dat doen we op 9 en 10 juni 2017 op het evenemententerrein aan de Burgemeester Termeerstraat te Mierlo.

   Live in de Wei! is een initiatief en co-creatie van Stichting Dorpszeskamp Mierlo. Neem voor vragen over Live in de Wei! via onderstaand formulier contact met ons op.

   Algemeen

   Vrijdag 9 juni 2017:
   Live in de Wei! NL met optredens van Henk Dissel, Roy Donders, Ferry de Lits en Sieneke
   Entree: € 10,00 in vvk en € 12,50 dagkassa
   Tent open vanaf 20.00 uur

   Zaterdag 10 juni 2017:
   Live band Q5 New Style
   Entree: Gratis
   Tent open vanaf 19:30 uur

   Route

   Plan hier je route naar Live in de Wei.

   Tickets en drankmunten

   Alleen tickets die zijn aangeschaft via liveindewei.nl, de officiële voorverkoopadressen of dagkassa zijn geldig. Tickets worden op echtheid gecontroleerd. Doorverkopen van tickets aan derden is verboden. Eenmaal verstrekte tickets worden niet teruggenomen. Op de tickets zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Voor zaterdag 10 juni 2017 zijn geen tickets nodig, de entree is dan gratis.

   Drankjes worden uitsluitend verstrekt via drankmunten. Deze munten zijn aan de kassa verkrijgbaar.  Het is mogelijk om met PIN te betalen. Drankmunten zijn het gehele weekend geldig. Te veel munten gekocht? Geen probleem! Gekochte drankmunten zijn tegen contant geld terug te wisselen tot uiterlijk 30 minuten voor de aangegeven sluitingstijd van de kassa.

   Let op: Tickets die voor woensdag 7 juni 12:00 uur zijn besteld worden standaard via de post verzonden, tenzij je voor een andere verzendmethode hebt gekozen. Je ontvangt jouw ticket(s) via bezorging of PostNL. De afhandeling en verzending geschiedt binnen enkele werkdagen. 

   Tickets afhalen

   Kaarten die na woensdag 7 juni 12:00 uur zijn besteld kunnen worden afgehaald op het festivalterrein aan de Burgemeester Termeerstraat in Mierlo. Dit kan woensdag tot en met vrijdag van 09:00 tot en met 16:00 uur. Neem hiervoor het ontvangstbewijs van jouw bestelling én legitimatie mee! Op vrijdag 9 juni liggen de nog niet afgehaalde kaarten klaar bij de entree. Vergeet ook nu het ontvangstbewijs én je legitimatie niet.

   Parkeren en fietsenstalling

   Direct aan het evenemententerrein is een parkeerveld ingericht. Voertuigen mogen uitsluitend op dit parkeerveld parkeren. Geparkeerde voertuigen dienen het terrein uiterlijk zondag 11 april om 23:00 uur te hebben verlaten. Er is een onbewaakte fietsenstalling aanwezig. Fietsen mogen uitsluitend in deze fietsenstalling worden geplaatst. Verkeerd geplaatste fietsen kunnen worden verwijderd. Parkeren en het stallen van fietsen is geheel op eigen risico.

   Eten en drinken

   Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen op het evenemententerrein. Dit kan worden ingenomen en wordt na het evenement niet terug gegeven. Personen welke zich kunnen legitimeren als 18 jaar of ouder krijgen bij de entree een polsbandje. Met dit bandje kunnen ze alcoholische drankjes bestellen. Bezoekers die niet onmiskenbaar ouder dan 18 jaar zijn en zich ook niet als zodanig kunnen legitimeren krijgen geen polsbandje. Zonder polsbandje is het verboden om alcoholische drankjes te nuttigen. Personen onder 18 jaar waarvan wordt geconstateerd dat zij alcohol drinken worden van het festivalterrein verwijderd. Het is verboden om alcoholische drankjes door te geven aan personen onder 18 jaar. Personen waarvan wordt geconstateerd dat zij alcohol doorgeven aan personen onder 18 worden van het festivalterrein verwijderd. Een eventuele boete omtrent drankgebruik kan worden verhaald op de overtreder.

   Overnachten

   Het  is niet toegestaan om op het evenemententerrein of het parkeertveld te overnachten.

    

   liveindewei.nl © 2017 Stichting Dorpszeskamp Mierlo | disclaimer